joi, octombrie 20, 2011

Muzică în Troleibuze de ziua lui Dumitru Matcovschi :)

Regia Transport Electric din Chișinău sărbătorește 72 de ani a lui Dumitru Matcovschi, cu această ocazie în troleibuzele noi sună muzica pe versurile poetului.

După ce se anunță următoarea stație textul următor se afișează pe ecran:

"Stimați călători, lăsați-vă purtați de valurile muzicii scrise pe versurile lui Dumitru Matcovschi care împlinește 72 de ani"

Odată cu acest text începe să cînte muzica, unele le-am găsit pe youtube:







Un comentariu:

  1. Mare prostie! Ne-am luptat cu muzica din rutiere, iar actum primaria o ia razna,se ocupa cu un terorism acustic. Dreptul la liniste e la fel un drept fundamental al omului.
    La fel e si cu anunturile statiilor, le-au prefacut in Teatru la microfon, vorbire pe silabe, cu greseli, cu multe cuvinte in plus, cu sunet tare (special soferii il maresc ca sa auda si ei ce se transmite in salon - e o problema mare), cu intonatii etc., ceea ce il pune pe robot in centrul atentiei. Consider necesar de a corecta cit mai urgent aceste lucruri, facute cu nechibzuinta pentru a arata ca chipurile primaria lucreaza. Eu sunt mai amator de muzica decit multi altii, dar abosulut impotriva muzicii si oricaror decibeli in transportul public.
    Despre reclama audiovizuala cred ca nici nu rezista la vre-o critica.
    Domni de la primarie, nu mai vrem sa ne faceti bine!

    RăspundețiȘtergere

Membri

Comentarii